Ushtrim i zgjidhur matematik – Matura Shteterore

Ushtrim i zgjidhur matematik – Matura Shteterore

Ushtrimet janë të zgjidhura nga maturantet ose studentet në forumin Post-Matura ose në faqen tone ne insta /fb. Nqs ke edhe ti ushtrime që nuk di ti zgjidhesh postoi ne forum ose na I drg ne DM në insta @postmatura.al dhe fb: Post-Matura 

 

Ushtrimi:

 

Zgjidhja:

6 comments

Ju lutem si mund te bashengjise ne koment edhe foton e ushtrimit per te kerkuar ndihme nga shoket e mi per zgjidhje te ketij ushtrimi!!
Faleminderit paraprakisht!!

Pershendetje!
Po tentoje qe te bej Sign in
Por nuk po realizohet .
Si mund te futem ne Post Matura

Pershendetje, fillimisht duhet të regjistroheni. Kliko te ikona e Facebook ose Google për të hyre me Google ose fb. Ose vendos emailin aty ku thot sign up dhe kliko linkun që do të vi ne email për hyr ne forum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *