Shkolla Online

Për shkak të gjëndjes së emergjences dhe pezullimit të mësimit maturanteve ju duhet të mësojnë nga shtëpia, prandaj më posht kemi sjellë për ju materiale për të mesuar në mënyrë individuale.

Udhezimet dhe modelet e provimeve te matures 2020

Shpërndajini me shokët/shoqet e klasës

Udhezuesi per

Matematiken

/matura shteterore 2020

Provime ndër vite

Zgjidhje e ushtrimeve

Përmbledhje teorike

Pikat kyce

Orientim për maturantin

Udhezuesi per

Letërsinë

/matura shteterore 2020

Provime ndër vite

Pyetje me përgjigje

Përmbledhje teorike

Pikat kyce

Orientim për maturantin

Udhezuesi per

Lëndet me zgjedhje

/matura shteterore 2020

Provime ndër vite

Zgjidhje e ushtrimeve

Përmbledhje teorike

Pikat kyce

Orientim për maturantin

Udhezuesi per

Gjuhën e huaj

/matura shteterore 2020

Provime ndër vite

Zgjidhje e ushtrimeve

Përmbledhje teorike

Pikat kyce

Orientim për maturantin

Teste Online

Liber pdf per provimet e lirimit 2020.

Modele pyetjesh . Udhezimi zyrtar i ministrise.

Komuniteti me i madh studentor online Post-Matura i studenteve i maturanteve

Bashkohu ne forumin studentor online

Njoftohu i pari me email

Vendos email me posht per tu njoftuar per cdo material te ri ne shkollen online