Dr. Marsida Krasniqi merr pjesë në “World Ophthalmology Congress”

Dr. Marsida Krasniqi merr pjesë në “World Ophthalmology Congress”

Dr. Marsida Krasniqi, pedagoge pranë Departamentit të Shkencave Teknike Mjekësore në Fakultetin e Studimeve Profesionale, mori pjesë në “World Ophthalmology Congress”, mbajtur në Cape Town, Afrikë e Jugut.  Dr. Krasniqi ka kryers studime pasunviersitare në Itali dhe ka përvojë si mjeke okuliste pranë Poliklinikes “At Luigji Monti”, Zoja e Këshillit të mirë në Tiranë.

Gjeni më poshtë një prezantim poster të punimit të Dr. Krasniqit dhe nëse jeni të interesuar për studimin e saj të plotë na shkruani në info@uamd.edu.al.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *