Njoftohen të gjithë studentët e FSHN se fillimi i mësimit për vitin akademik 2020-2021 do të zhvillohet online, nëpërmjet platformës Microsoft Teams.

Njoftohen të gjithë studentët e FSHN se fillimi i mësimit për vitin akademik 2020-2021 do të zhvillohet online, nëpërmjet platformës Microsoft Teams.

Mësimi do të zhvillohet sipas orarit zyrtar të shpallur në faqen e FSHN:
Për tu njohur me orarin mësimor klikoni linkun :KETU
Fakulteti i Shkencave të Natyrës ka krijuar për të gjithë studentët e vitit të parë të sapo rregjistruar postën elektronike me adresë emri.mbiemri@fshnstudent.info, ku emri dhe mbiemri janë përkatësisht emri dhe mbiemri i studentit.
Për të hyrë në adresën e postës elektronike mjafton të klikoni në linkun :KETU

Ju informojme së në adresen tuaj te emailit, nga ana e Rektoratit te UT, ju janë dërguar kredencialet e përdorimit të platforms Microsoft Teams (përdoruesi dhe paswordi). Për tju lehtësuar perdorimin e kësaj platforme në faqen e FSHN do gjeni një tutorial të thjeshtë të instalimit dhe përdorimit të saj.
r tu njohur me tutorialin klikoni linkun : KETU
VO. Takimet e ditës së hënë, date 2 Nentor 2020, të studentëve të vitit të parë me përgjegjësat e departamenteve do të behen online , sipas një orari që do të publikohet së shpejti në faqen e FSHN.
Gjithashtu në faqen e FSHN jane publikuar grupet mësimore për studentët e vitit të parë.
Për tu njohur me listat klikoni linkun: GRUPET MESIMORE VITI AKADEMIK 2020-2021
SUKSESE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *