Njoftim për studentët / Ja vendimi që do të merret për rihapjen e konvikteve

Njoftim për studentët / Ja vendimi që do të merret për rihapjen e konvikteve

*NJOFTIM

Të nderuar studentë të Rezidencës Studentore Universitare Nr.2,

Duke iu referuar situatës në të cilën ndodhet vendi, si pasojë e pandemisë së shkaktuar nga Covid 19, ju bëjmë me dije për vendimin e marrë në lidhje me rihapjen në shërbim të studentëve të godinave akomoduese të RSU2.

Duke filluar prej datës 18 maj, godinat e Sektorit Inxhinieri pranë Rezidencës Studentore Universitare Nr.2 do të rihapen për studentët, por duke zbatuar me përpikmëri rregullat strikte të vendosura, sipas protokolleve dhe udhëzimeve bazuar në vendimet e publikuara nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Udhëzimet e përcaktuara do ti gjeni të afishuara pranë godinave akomoduese, të cilat duhet të përmbushen me rigorozitet përgjatë gjithë periudhës së pandemisë.

Stafi i RSU2 do të jetë në çdo moment në gatishmëri për çdo nevojë të mundshme.

Duke ju uruar më të mirat për ju dhe familjet tuaja, shihemi më 18maj!

#RSU2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *