Info rreth Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit në Universitetin Qiriazi

Info rreth Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit në Universitetin Qiriazi

📣 Programi i studimit – “TEKNOLOGJI INFORMACION” në Kolegjin Universitar Qiriazi

Qëllimi i Programit të Studimit në në Arsimin e Lartë Profesional për “TEKNOLOGJI INFORMACIONI” është të pregatisë specialist me formim teknik dhe profesional:

✅në njohjen e sistemeve të komunikimit dhe teknologjisë informatike
✅në njohjen dhe analizimin e gjuhëve programuese dhe algoritmeve
✅mbledhjen, organizimin, dhe përpunimin e të dhënave.

(-) Në Fushën e TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT, arsimi I lartë professional:

• i jep përparësi pregatitjes cilësore profesionalë
të teknikëve
• të specialistëve
• i përgatit teknikët dhe specialistët për këto sektorë:

▶️elektronikë
▶️ web design
▶️ teknologji e informacionit dhe komunikimit

📍Mundësitë e punësimit

Studenti i diplomuar në këtë program studimi mund të punojë si specialist i teknologjisë së informacionit:

✅Në administratën publike
✅Në kompani implementimi zgjidhjesh informatike
✅Në institucione bankare, telekomunikacion, shëndetësore, etj.
✅Në ndërmarrje të ndryshme ekonomike

🏷 Për më tepër informacion, kontaktoni: Universiteti Qiriazi
📧info@qiriazi.edu.al

Ose vizito websitin zyrtat www.qiriazi.edu.al


#fillosottendryshoshteardhmen
#zgjidhqiriazin
#hidhhapintënd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *