COVID-19/ Një studente e infektuar në FTI, anulohen provimet e verës

COVID-19/ Një studente e infektuar në FTI, anulohen provimet e verës

Universiteti Politeknik i Tiranës nëpërmjet një njoftimi urgjent deklaron se pas kontrolleve për Covid-19 në Fakultetin e Teknologjisë dhe Informacionit është konstatuar se një student e vitit të tretë rezulton e infektuar.

Pas kësaj rektorati njofton se rektorati ka urdhëruar ndërprerjen e provimeve të verës në fakultetin e FTI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *