Artan Hoxha i vetmi kandidat për Rektor të UT, publikohet lista e kandidatëve për Senatin

Artan Hoxha i vetmi kandidat për Rektor të UT, publikohet lista e kandidatëve për Senatin

Artan Hoxha, dekani i Fakultetit të Drejtësisë vijon të mbetet i vetmi kandidat për Rektor të Universitetit të Tiranës.

Komisioni Institucional i Zgjedhësve ka shpallur Listën për kandidatë për “ Rektor” dhe “ Anëtar i Senatit Akademik” përfaqësues nga personeli akademik dhe i studentëve.

Vijon procesi edhe në KZF e fakulteteve të tjera të UT.

MAS ka shtyrë datën e zgjedhjeve në një afat të pacaktuar ndërsa procesi përgatitor do të vijojë për të mundësuar nisjen e fushatës pas shpalljes së datës së re.

Ndërkohë studentë dhe përfaqësues të shoqërisë civile kanë depozituar në Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë në Tiranë padi ndaj ministres Shahini ku kërkojnë anulimin e procesit të deritanishëm zgjedhor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *