Post – Matura / Pikët dhe mesatarja e maturantit të rankuar i fundit në maturen shtetërore 2019 për çdo program studimi

Post – Matura / Pikët dhe mesatarja e maturantit të rankuar i fundit në maturen shtetërore 2019 për çdo program studimi

Shkarko me posht listen me pikët dhe mesataren e maturantit të rankuar i fundit një vit më parë ne 2019:

https://drive.google.com/file/d/1GUOkZhuWWQ7VuYu4D3I1mCu09OmJPe0M/view?usp=drivesdk

Shperndaje edhe në shokët këtë listë 🤗

Llogarit pikët në aplikacionin tone ne PlayStore ose ketu ne websitin duke klikuar te menuja dhe pastaj krahaso këto pikë më pikët e vjetshme që keni në listë.

Post-Matura 2020©

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *