Post – Matura / Manual shpjegues i
formularit të aplikimit
(A2)
për maturantët

Post – Matura / Manual shpjegues i
formularit të aplikimit
(A2)
për maturantët


Shkarkimi i faturës për arkëtim fillon me datën 3 korrik.


Si të aplikoni në portal?


Për të aplikuar sa më saktë në portal ndiqni hapat e shpjeguara në grafikun, dhe lexoni manualin me poshtë. Kalendari për 2020 nuk ka dalë akoma.

Shkarko këtu Manualin: https://drive.google.com/file/d/1Bh92QNkRpppB7g1xhCb-WyWwwuouBFL-/view?usp=drivesdk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *