Post – Matura / Hiqet provimi pranues ne Arkitekture

Post – Matura / Hiqet provimi pranues ne Arkitekture

Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës ka nxjerrë një vendim në faqen zyrtare, në lidhje me provimin pranues. Në këtë vendim, thuhet që hiqet Provimi Pranues në degën Arkitekturë Interieri dhe Dizajn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *