Mesatarja dhe pikët e maturantëve të regjistruar në fund të Raundi 1 në 2019

Mesatarja dhe pikët e maturantëve të regjistruar në fund të Raundi 1 në 2019

Shkarko me posht listen me pikët dhe mesataren e maturantëve të regjistruar vjet në fund të Raundit 1

https://drive.google.com/file/d/1HcNCTRWsuN6TIg_bNTOAjH9h1CITX0qu/view?usp=drivesdk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *