Njoftim për studentët e vitit të parë ne Fakultetin Ekonomik, Viti Akademik 2019-2020!

Njoftim për studentët e vitit të parë ne Fakultetin Ekonomik, Viti Akademik 2019-2020!

Për mësimin në gjuhën angleze!

Të dashur Studentë të vitit të parë, viti akademik 2019-2020!

Për herë të parë, studentët e vitit të parë Bachelor dega Financë, Administrim Biznes dhe Informatikë Ekonomike, kanë mundësinë për të zgjedhur nëse duan të zhvillojnë të gjithë mësimin në gjuhën angleze. Në adresat tuaja të emaileve iu është dërguar një pyetësor i shkurtër nga adresa info@feut.edu.al. Nqs dikush nuk e ka marrë emailin përkatës, mjafton të dërgojë një email me subjekt “pyetësor – viti i parë” në adresën: info@feut.edu.al dhe do ti përcillet menjëherë. Të interesuarit duhet të plotësojnë të dhënat deri dt. 10. 10. 2019. Suksese!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *