Njoftim per mundesi studimi dhe shkëmbimit ne SHBA

Njoftim per mundesi studimi dhe shkëmbimit ne SHBA

Jeni të interesuar të merrni pjesë në një Program Shkëmbimi në Shtetet e Bashkuara? Ne kemi në dispozicion programe për studiues, profesionistë të rinj dhe në mes të karierës profesionale. Thirrja e aplikimeve për programet Fulbright dhe Humphrey është e hapur. Stafi i ambasadës do të mbajë një prezantim me informacione specifike mbi secilin program në Sallën e Konferencave Kostandin Shpataraku, në Muzeun Historik Kombëtar, ditën e martë, 30 prill, ora 11:00 – 12:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *