Njoftim për maturen shtetërore 2020 për plotësimin e formularit A1 dhe A1z

Njoftim për maturen shtetërore 2020 për plotësimin e formularit A1 dhe A1z

Doli sot urdhri zyrtar i ministrise se arsimit për plotësimin e formularit A1 dhe A1z.

Sipas udhezimit këto formular do të plotësohet nga data 03 shkurt deri në datën 07 shkurt 2020.

Me posht ështe udhezimi zyrtar:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *