Maturantët i bëjnë ne një dedikim të veçantë mësueses së tyre para se të largohen

Maturantët i bëjnë ne një dedikim të veçantë mësueses së tyre para se të largohen

Maturantët e një gjimnazi publik kane shfrytëzuar hapësiren që ka në çarçafin e maturës për të falënderuar mësuesen e tyre që i ka mbështetur gjatë gjithë gjimnazit.

Ndryshe nga shumë gjimnazë të tjerë ata kanë vendosur në qënder një dedikim për mësuesen që e njohim si Zysh. Vali.

Me posht e shifni edhe me foto:

Zysh. Vali ka për të qëndruar shumë gjatë në memorien e tyre dhe ata e falënderojn për gjithçka ajo ka bere për ta. Bravo Zysh. Vali dhe bravo këtyre maturanteve.

Shenim:

Nqs keni edhe ju diçka të vecant nga matura na I drg ne inbox në insta, fb pse postojini në forum. Për tu bashkuar ne forumin tone kliko me posht :

FORUMI I MATURANTËVE & STUDENTEVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *