Matura Shteterore 2020

Ketu do te gjeni gjithcka per maturen shteterore 2020, llogaritesin e pikeve, analiza letrare, kriteret e pranimit dhe materiale ndihmese per te gjithe maturantet

Gjithcka per Maturantet

Provime nder vite

Te gjitha provimet e matures nder vite te organizuar sipas lendeve.

Analiza Letrare

Analizat dhe permbledhjet e veprave te letersise shqiptare dhe te huaj.

Njoftime per maturen

Njoftime te rendesishme per maturen shteterore.

Ushtrime Mature

Ushtrime mature te zgjidhura dhe te pa zgjidhura

Llogaritesi i pikeve

Llogarit piket per ne universitet

Shkolla online

Pergatitu online per provimet e matures shteterore 2020

Kriteret e pranimit

Kriteres e pranimit ne universitet per vitin akademik 2020-2021

Programet orientuese

Programet orientuese per maturen shteterore 2020

Teste Online

Testo veten edhe shoket me provimet tona online

Udhezuesit dhe modelet

per provimet e maturesh shteterore 2020

Keni veshtiresi ne ushtrime ose lende te ndryshme ?

Regjistrohu në forumin studentor dhe postoni ushtrimet që hasni vështiresi në Hapësirën e Maturantëve. Një hapësire dedikuar vetëm maturës shtetërore 2020.

Aplikacioni Post-Matura

Aplikacioni yne inovativ eshte i vetmi qe u llogarit piket per te hyre ne universitet per maturen 2020. Ne aplikacionin Post-Matura keni gjithe sherbimet tona ne nje app.

Abonohu falas me email

Vendos email me posht per tu njoftuar per cdo njoftim, teze ose mundesi per studentet dhe maturantet me email nga Post-Matura.