Matura Shteterore 2020

Ketu do te gjeni gjithcka per maturen shteterore 2020, llogaritesin e pikeve, analiza letrare, kriteret e pranimit dhe materiale ndihmese per te gjithe maturantet

Provime Mature

nder vite

Forumi

i matures

Njoftime

Mature

Analiza

Letrare

Cfare do te gjeni ketu?

1 +
provime mature
1 +
analiza letrare
1 +
materiale ndihmese

Ke ushtrime mature, permbledhje ose analiza veprash?

Te ndihmojme njeri-tjetrin!

Gjithcka per Maturantet

Provime nder vite

Te gjitha provimet e matures nder vite te organizuar sipas lendeve.

Analiza Letrare

Analizat dhe permbledhjet e veprave te letersise shqiptare dhe te huaj.

Njoftime per maturen

Njoftime te rendesishme per maturen shteterore.

Forumi i Matures

Ne forumin studentor keni HAPESIREN E MATURANTEVE hapur per Maturen 2020

Llogarit piket

Llogarit piket per ne universitet

Kurse online

Pergatitu online per provimet e matures shteterore 2020

Kriteret e pranimit

Kriteres e pranimit ne universitet per vitin akademik 2020-2021

Programet orientuese

Programet orientuese per maturen shteterore 2020

Keni veshtiresi ne ushtrime ose lende te ndryshme ?

Regjistrohu ne forumin Post-Matura dhe postoni ushtrimet qe hasni veshtiresi ne Hapesiren e Maturanteve. NJe hapesire dedikuar vetem matures 2020.

Shperndani kete portal me shoket/shoqet e klases qe te perfitojne edhe ata !

Llogarit piket per ne universitet me aplikacionin post-matura

picsart_11-03-09554221984767190181.png

Statsitika

Sa maturante kane perdorur aplikacionin Post-Matura ?

1 +
Shkarkime

Matura 2020 nga POST-MATURA