Llogarit piket per ne UPT UT UBT UMT

Sistemi yne perdor kriteret dhe formulat e matures shteterore 2020 per vitin akademik 2020-2021

Zgjidhni universitetin

Zgjidh nga lista me posht universitetin per te cilin deshironi te llogarisni piket

Universiteti Politeknik i Tiranes

Universiteti i Tiranes

Universiteti Bujqesor i Tiranes

Universiteti i Mjekesise

Universiteti i Vlores

Universiteti i Elbasanit

Universiteti i Durresit

Universiteti i Shkodres

Universiteti i Korces

Komuniteti me i madh studentor online Post-Matura i studenteve i maturanteve

Forumi Post-Matura bashkon studentet

Aplikacioni Post-Matura

Aplikacioni yne inovativ eshte i vetmi qe u llogarit piket per te hyre ne universitet per maturen 2020. Ne aplikacionin Post-Matura keni gjithe sherbimet tona ne nje app.

Abonohu falas me email

Vendos email me posht per tu njoftuar per cdo njoftim, teze ose mundesi per studentet dhe maturantet me email nga Post-Matura.