Llogarit piket per ne UPT UT UBT UMT

Sistemi yne perdor kriteret dhe formulat e matures shteterore 2020 per vitin akademik 2020-2021

Post - Matura

Ky llogrites u krijua nga Post-Matura per te ndihmuar te gjithe maturantet. Cfare mund te beni pasi te llogarisni piket?

Dergo edhe shokeve

Kliko ketu per te derguar kete faqe edhe shokeve te klases ne whatsapp

Pyet ne forum

Pyet ne forum a mund ta kapesh degen qe do me aq pike sa llogarite

Pergatitu per provim

Meso ne faqen tone me materialet pergatitore qe kemi publikuar

A jeni pjese e forumit studentor Post-Matura?

Zgjidhni universitetin

Zgjidh nga lista me posht universitetin per te cilin deshironi te llogarisni piket

Universiteti Politeknik i Tiranes

Universiteti i Tiranes

Universiteti Bujqesor i Tiranes

Universiteti i Mjekesise

Universiteti i Vlores

Universiteti i Elbasanit

Universiteti i Durresit

Universiteti i Shkodres

Universiteti i Korces

Llogarit piket te Post-Matura