Lista e fituesve ne Fakultetin e Shkencave te Levizjes ne Universitetin e Sporteve | Post-Matura 2018 – 2019

Lista e fituesve ne Fakultetin e Shkencave te Levizjes ne Universitetin e Sporteve | Post-Matura 2018 – 2019

Renditja e kandidatëve në Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes për Vitin Akademik 2018-2019. Vetem kandidatet qe jane siper vizes se kuqe jane fitues:

Solli per ju Forumi Social Post-Matura. Shperndaje me miqte dhe na ndiqni ne instagram dhe facebook.

Instagram: @postmatura.al

Facebook: @post-matura


Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/r909ate6y4e1/postmatura.al/wp-content/plugins/jetpack/modules/carousel/jetpack-carousel.php on line 449

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/r909ate6y4e1/postmatura.al/wp-content/plugins/jetpack/modules/carousel/jetpack-carousel.php on line 449

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *