Mesim online apo ne auditore? Ja cfare votuan studentet!

Mesim online apo ne auditore? Ja cfare votuan studentet!

Sipas nje poll ne story ne instagram ne komunitetin e pare dhe me te madh studentor online @postmatura.al 80% e studenteve votuan se duan mesim ne auditore sepse online mesimi nuk eshte etikast.

Vetem 20% kane votuar per online per tu mbrojtur nga Covid19. Po ti si mendon, si duhet te zhvillohet mesimi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *