Kurse Online

Pergtitu online per provimet e matures.

Teori

Per lendet baze dhe me zgjedhje

Ushtrime

Ushtrime te zgjidhura dhe te pazgjidhura.

Teste

Testo veten me testet tona online

Kurset online

Matematik

Ketu keni materiale pergatitore per matematiken per maturen shteterore.

Letersi

Ky eshte nje kurs pergatitor per maturen shteterore.

Kimi

Ky eshte nje kurs pergatitor per maturen shteterore.

Fizik

Ky eshte nje kurs pergatitor per maturen shteterore.

Deshiron te behesh vullnetar?

Na kontaktoni ne email nqs deshironi te kontribuoni duke pergatitur materiale per kursin online.

post-matura@outlook.com

Nuk ka rendesi nqs jeni mesues apo student, maturantet ne te gjithe vendin kane nevoje per ju.

Kontriubo,kontakto tani!

Cfare perfshijn kurset ?

Kurset jane pergatitur nga stafi i Post-Matura dhe nga studente dhe mesues vullnetare.

Kursi i

Matematikes

/pergatites per mature

Bashkësitë, ekuacione & inekuacione

Vetitë e logaritmave & derivat

Integralet & Probabilieti

Progresioni aritmetik dhe gjeometrik

Funksionet trigonometrike & numerike

Kursi i

Letersise

/pergatites per mature

Analizat e Veprave

Ese dhe shkrime

Komente letrare

Pyetje nga letersia

Ushtrime nga gjuha shqipe

Kursi i

Fizikes

/pergatites per mature

Lëvizja mekanike. Kinematika

Dinamika. Ligjet e Njutonit

Forcat dhe barazpesha

Termodinamika

Lëkundjet dhe valët

Njoftohu me email kur te nisin kurset

Vendosni emailin tuaj me posht per tu njoftuar per cdo video , shpjegim dhe kurs te ri qe hidhet ne portalin tone.

Join 30,509 other subscribers