“Ika me shoqet, gënjeva se nuk më jepnin leje”, nje 13-vjeçarje në Tiranë sajon “rrëmbimin” e saj

“Ika me shoqet, gënjeva se nuk më jepnin leje”, nje 13-vjeçarje në Tiranë sajon “rrëmbimin” e saj

Rezultoi një mashtrim i bërë nga vetë vajza e mitur i gjithë rrëmbimi dramatik prej rreth 4 orësh. 13-vjeçarja me inicialet S.B. është gjetur në një qendër tregtare dha ka qenë bashkë me shoqet. Vetë ajo ka treguar se është larguar pasi prindërit nuk i jepnin leje dhe ka sajuar vetë rrëmbimin.

“Jam larguar nga banesa për të kaluar një pasdite me shoqet. Por ngaqë prindërit nuk më jepnin leje sajova rrëmbimin”, ka rrëfyer vajza.

Gjithsesi policia vijon hetimet për ngjarjen, për të zbardhur të vërtetën e ‘rrëmbimit’ që alarmoi kryeqytetin por jo vetëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *