Helmohen 5 nxënës të një shkolle në Bulqizë

Helmohen 5 nxënës të një shkolle në Bulqizë

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në Bulqizë, ku 5 nxënës të një shkolle janë helmuar. Rasti është regjistruar në Shupenzë.

Deri më tani nuk dihen rrethanat e ngjarjes në fjalë. Kujtojmë se një rast i ngjashëm, por me përmasa më të mëdha ishte dhe në një shkollë në një fshat në Shkodër, ku u helmuan mbi 60 nxënëses, pasi kishin konsumuar ushqim në një fast-food.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *