Forumi Studentor Post-Matura bashkon te gjithe studentet

Regjistrohu edhe ti ne komunitetin me te madh studentor online

Merr pergjigje per pyetjet e tua dhe ndihmo te tjeret

Shpreh mendimin tend i lire dhe diskuto

Komuniko direkt me studentet e tjere

Gjithmon online, gjithmon falas dhe i pacensuruar

Komunitet Studentor
Ndihmojme njeri-tjetrin

Komuniteti Post-Matura eshte online qe prej 2014 dhe qe atehere studentet dhe maturantet japin kontributin e tyre duke ndihmuar njeri-tjetrin.

+
hapesira te dedikuara
+
studente te regjistruar
+
postime nga studentet

Post-Matura

Platforma Post-Matura ka si mision qe te behet nje ure lidhese midis studenteve dhe maturanteve. Nje dirtare per te gjithe ju.