Fituesi i fundit ne cdo dege te Universtetit te Tiranes

Me posht jane piket e fituesit te fundit per Raundin 1 ne cdo dege te UNIVERSITETIT TE TIRANES per vitin e kaluar, perdorni SEARCH per te kerkuar degen qe doni. Per te llogaritur piket tuaja shkarkoni APLIKACIONIN POST-MATURA ne PlayStore por kini parasysh qe piket kete vit ndryshojne pak nga vjet per shkak te heqjes se nje provimi por persesri mund te krijoni nje ide se me cfare niveli pikesh fitohet secila dege. Per cdo pyetje bashkohu ne FORUMIN STUDENTOR POST-MATURA dhe posto aty pyetjet e tua.

 

FAKULTETIDEGAPIKET
FSHNBioteknologjia974
FSHNFizika933.05
FSHNInxhinieri Matematike dhe Informatike959.5
FSHNInformatike959.58
FSHNKimi Industriale905.83
FSHNKimi dhe Teknologji Ushqimore934.17
FSHNKimi912.83
FSHNMatematik969.5
FSHNTIK968.48
FSHNBiologji963.25
FSHSPsikologji932.12
FSHSPune Sociale900.62
FSHSFilozofi861.36
FSHSSociologji884.99
FSHSShkenca Politike936.22
FSHSAdministrim I Politikave Sociale913.45
FDDrejtesi948.26
FEAdministrim Biznesi957.19
FEEkonomiks982.43
FEFinance977.28
FEInformatike Ekonomike985.38
FHFGjuhe Letersi901.6
FHFHistori854.2
FHFGjeografi842.4
FHFGazetari940.6
FHFArkeologji879.8
FGJHGjuhe Spanjolle7960
FGJHGjuhe Turke7875
FGJHGjuhe Ruse6429
FGJHGjuhe Greke6734
FGJHGjuhe Italiane8570
FGJHGjuhe gjermane9077
FGJHGjuhe Frenge8624
FGJHGjuhe Angleze9675

 

 

Ky sherbim u solle per here te pare nga PLATFORMA POST-MATURA, shperndaje me shok/shoqe dhe na ndiqni ne rrjetet sociale. NDALOHET KOPJIMI I KETIJ MATERIALI NGA FAQE OSE INDIVID PA PERMENDUR BURIMIN ME LINKUN TE FAQIA JONE ZYRTARE WWW.POSTMATURA.AL !!!