E papranueshme / Ja çfarë ndodhi dje në ambjentet e Fakultetit Ekonomik

E papranueshme / Ja çfarë ndodhi dje në ambjentet e Fakultetit Ekonomik

Disa studentë kanë raportuar për Post-Matura se pasdite dje gjatë zhvillimet të mësimit janë futur në leksion dy djem që nuk kanë qenë pjesë e klasës dhe janë ulur në fund të klasës.

Këtë dy djem grindeshin me njërin nga djemtë e grupit dhe vetë grupi i studentëve i kanë kërkuan pedagoges që të nxirren jashtë.Pasi kanë mbaruar mësimin në ambiente jashtme të godinës ka ndodhur një grindje.

Ndërkohë Fakulteti i Ekonomis ka roje por asnjë prej tyre nuk e ka shmangur ngjarjen e rëndë. Shumë e papranueshme si indeferenca e stafit edhe papërgjegjshmeria e personave përgjegjës per rendin. Si mund të hynë persona jo-studente në ambjentet e Fakultetit de të dhunojnë studentet!?

Shkruni në koment si e komentoni këtë ngjarje…

Ky lajm është ekskluziv nga POST-MATURA, ndalohet kopjimi apo riprodhimi.

1 comment

Duhet me ja qi ropt ktyre tipave kshu , te isha aty ja kisha qi motren i kisha sakatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *