Matematik – Kapitulli “Funksioni Numerik” Pjesa 1/2

357 views

Ne kete pjese te pare te video kursit per maturantet dhe gjithashtu per gjimnazistet do te shpjegohet funksioni numerik dhe gjithcka qe permban ky kapitull. Kjo video do ti sherbeje shume maturanteve per pergatitje per provimet e matures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *