Portali i te gjithe studenteve dhe maturanteve, ku do te gjeni: Forumin Studentor. Lajmerime per studentet. Teza per cdo dege. Gjithcka per maturen 2020. Njoftime pune.

Forumi

Studentor

Matura

2020

Njoftime

Pune

TEZA

Universiteti

Lajmerime

per studentet

Digital

Services

POST - MATURA

Themeluar që në vitin 2014 jemi platforma e parë studentore.

100 +
njoftime pune
500 +
teza dhe materiale
1000 +
anetare ne forum
10000 +
ndjekes

Komuniteti me i madh studentor online

Forumi Post-Matura bashkon studentet

Cfare thone studentet per ne?

Jemi shume me fat qe ekziston nje faqe si Post matura. Na e ka bere rrugetimin tone shume te lehte ne universitet. Gjate gjithe kohes perdor forumin per paqartesi.
Klaudio
Student Gazetarie
Vetem ketu jemi informuar per maturen shteterore pasi nga minsitria dhe ne shkolla sna udhezonte askush. Ju a sygjeroj te gjitheve ta ndiqn Post Maturen.
Lori
Maturante
Nga gjimnazi dhe deri tani qe jam duke perfunduar universitetin mbaj mend cdo njoftim, tezat dhe udhezimet i kam marre ketu. Faleminderit Post Matura.
Andrea
Student Inxhinierie

Keni teza ose materiale te tjera?

Te ndihmojme njeri-tjetrin!

Na ndiqni ne rrjetet sociale

Ne rrjetet tona sociale njoftoheni te paret!

Follow Post-Matura

Dedikuar studenteve

Krijuar per te mbeshtetur studentet dhe motivohemi nga mbeshtetja juaj.

Post-Matura

Forumi Studentor

Në kuadrin e zhvillimit të provimeve të MSH 2019, më poshtë gjeni udhëzuesin për plotësimin e fletëpërgjigjes për pyetjet me zgjedhje (alternativa) si edhe një model të fletë-përgjigjes.
Pyetjet me zgjedhje (alternativa), do të korrigjohen në formë digjitale nga sistemi i ngritur në QSHA.
Në të katër provimet e Maturës Shtetërore 2019, maturantët/kandidatët përveç testit, duhet të plotësojnë
dhe një fletë-përgjigje për pyetjet me zgjedhje (alternativa).
Udhëzoni maturantët/kandidatët, të lexojnë me vëmendje udhëzimet e dhëna në fletë-përgjigje, para se
ta plotësojnë atë. Fletë-përgjigjet përmbajnë disa udhëzime të përgjithshme për të ndihmuar
maturantin/kandidatin në plotësimin e saj.
Maturantët/kandidatët duhet të plotësojnë në fillim testin, pastaj të plotësojnë fletë-përgjigjen për pyetjet
me zgjedhje (alternativa).
Pyetjet me alternativa mund të jenë të shpërndara në test (jo njëra pas tjetrës), por numrat e pyetjeve
në tabelën e fletë-përgjigjes do të jenë në përputhje me numrin që secila pyetje ka në test.
Udhëzoni maturantin/kandidatin si të veprojë saktë për të mbushur rrathët e tabelës, për secilën pyetje.
Materiali t'u shpërndahet sa më parë shkollave, në mënyrë që nxënësit të familjarizohen me
plotësimin e fletë-përgjigjes për pyetjet me zgjedhje (alternativa). Udhëzuesi bashkë me modelin
e fletë-përgjigjes, të vendosen në këndin e maturës të çdo shkolle.
Bashkëlidhur një model i fletë-përgjigjes që do të shoqërojë testin në secilin provim.

post-matura

Matura 2020

post-matura

Teza Universiteti

Post-Matura

Njoftime Pune

post-matura

Lajmerime

post-matura

Digital

Abonohu falas me email

Vendos email me posht per tu njoftuar per cdo njoftim, teze ose mundesi per studentet dhe maturantet me email nga Post-Matura. 

Aplikacioni Post-Matura

Aplikacioni yne inovativ eshte i vetmi qe u llogarit piket per te hyre ne universitet per maturen 2020. Ne aplikacionin Post-Matura keni gjithe sherbimet tona ne nje app.

Deshironi te kontribuoni ne komunitetin Post-Matura ?

Ka dy menyra per te kontribua, te shperndani sa me shume faqen tone dhe te ndihmoni ne forumin tone online. 

Per bizneset

Per marketing na kontaktoni ne email