Matura Shteterore 2020

Ketu do te gjeni gjithcka per maturen shteterore 2020, llogaritesin e pikeve, analiza letrare, kriteret e pranimit dhe materiale ndihmese per te gjithe maturantet

Gjithcka per Maturantet

Provime nder vite

Te gjitha provimet e matures nder vite te organizuar sipas lendeve.

Analiza Letrare

Analizat dhe permbledhjet e veprave te letersise shqiptare dhe te huaj.

Njoftime per maturen

Njoftime te rendesishme per maturen shteterore.

Forumi i Matures

Ne forumin studentor keni HAPESIREN E MATURANTEVE hapur per Maturen 2020

Llogarit piket

Llogarit piket per ne universitet

Meso online

Pergatitu online per provimet e matures shteterore 2020

Kriteret e pranimit

Kriteres e pranimit ne universitet per vitin akademik 2020-2021

Programet orientuese

Programet orientuese per maturen shteterore 2020

Keni veshtiresi ne ushtrime ose lende te ndryshme ?

Regjistrohu në forumin studentor dhe postoni ushtrimet që hasni vështiresi në Hapësirën e Maturantëve. Një hapësire dedikuar vetëm maturës shtetërore 2020.

Aplikacioni Post-Matura

Aplikacioni yne inovativ eshte i vetmi qe u llogarit piket per te hyre ne universitet per maturen 2020. Ne aplikacionin Post-Matura keni gjithe sherbimet tona ne nje app.

Cfare do te gjeni ketu?

1 +
provime mature
1 +
analiza letrare
1 +
materiale ndihmese

Abonohu falas me email

Vendos email me posht per tu njoftuar per cdo njoftim, teze ose mundesi per studentet dhe maturantet me email nga Post-Matura.